Centrul Infotrafic anunţă că astazi, după ora prânzului, este aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti – Braşov, dar și pe DN 7, pe Valea Oltului.
Aglomerație pe Valea Prahovei Foto arhivă
Aglomerație pe Valea Prahovei

UPDATE: Poliția Română anunță aglomerație și pe DN 7 Piteşti – Sibiu, unde s-au format coloane de mașini pe raza localităţilor Deduleşti, Milcoiu, Mălureni, Lazaret şi Tălmaciu, pe sensul către Piteşti.

Știrea inițială

Conform sursei citate, preluate de Agerpres, este aglomeraţie între staţiunile Predeal şi Buşteni, traficul fiind intens şi pe DN 73A, dinspre Pârâul Rece spre intersecţia cu DN 1.

Pentru DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite următoarele rute alternative:

– DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;

– DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Măsura a fost luată începând cu ora 11,15, la nivel de recomandare, pentru a asigura fluenţa traficului.

De asemenea, de la aceeaşi oră, se aplică şi devierea, la nivel de recomandare, a traficului de pe DN 73A Râşnov – Predeal, pe DN 73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN 1A, fie către Piteşti pe DN 73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.