Continuă seria de lansări în cadrul Salonului de Rulote de la Dusseldorf. De această dată, este rândul celor de la Mercedes-Benz să prezinte un nou campervan, Clasa V Marco Polo facelift. La fel ca versiunea obișnuită a monovolumului german, noul Clasa V Marco Polo primește o grilă nouă, de dimensiuni mai mari, mai multe ornamente decorative cromate și o semnătură luminoasă nouă a luminilor.

Noua versiune campervan este disponibilă și cu pachetul exterior AMG Line, care aduce o ramă iluminată LED în jurul grilei, faruri LED Multibeam, o semnătură luminoasă nouă pentru stopuri și o bară față nouă. În habitaclu, modelul primește ecrane de 12.3 inch pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul digital, alături de aeratoare noi, o consolă centrală redesenată și un volan cu un design nou.

Pe partea de camping, Clasa V Marco Polo primește un plafon retractabil și cu pat, o bucătărie mică, o banchetă care se poate rabata în pat, o masă pliabilă și un dulap mare.

Modelul beneficiază și de interfața MBAC prin care mai multe funcții de camping pot fi controlate de la volan via ecranul central sau chiar prin smartphone. Inclusiv suspensia pneumatică poate fi controlată special pentru nivelarea mașinii în zone mai înclinate.

Mercedes-Benz nu a divulgat detalii tehnice despre noua versiune.

via Mercedes-Benz