Târguri de weekend in Bucuresti: „Icoane si cruci”, gazduit de Muzeul Național al Țăranului Român si „Cristale”, gazduit de Muzeul Național de Geologie.

Târgul iconarilor și al meșterilor cruceri – între 15 și 17 septembrie

Muzeul Național al Țăranului Român continuă și în acest an tradiția. Celebrarea uneia dintre cele mai importante sărbători ale Ortodoxiei – Înălțarea Sfintei Cruci. Printr-o nouă serie de întâlniri cu artiști și meșteri iconari.

Târgul de cristale se desfasoara la Muzeul Național de Geologie București

Perioada: 15 -17 septembrie  2023, program orele 10 -18.

Geometrie sacra si cristaloterapie concentrate intr-un tablou

Simbolurile cu străveche valoare spirituală înfățisează formele fundamentale ale spațiului și timpului, Ele reprezintă expresia vizuală a forței vieții. A energiei pure, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viață. A faptului că totul este interconectat și creat perfect. Privindu-le ele ne armonizează forul interior, ne aduc liniște și pace, ne pun în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

Combinația cu câmpul energetic propriu cristalelor duce la restabilirea echilibrului și armoniei fizico-emoțional-mentale și spirituale.

Orice tablou din magazin este potrivit pentru un cadou deosebit  și, cu siguranță, original pentru orice fel de persoană și orice moment special care trebuie marcat.

Târguri de weekend va invita sa petreceti un weekend minunat!