Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A, Londra.

Art Safari revine cu o ediție de cinci stele dedicată starurilor, în perioada 29 septembrie-14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani.

„3 expoziții noi pe placul tuturor generațiilor marchează începutul acestui sezon Art Safari.

„3 expoziții noi pe placul tuturor generațiilor marchează începutul acestui sezon Art Safari. Poveștile pline de mister ale orașului nocturn se descoperă într-o expoziție curatoriată de Adrian Majuru, director al Muzeului Municipiului București, partener strategic al Art Safari. Madrigal ne încântă cu experiențe multisenzoriale, inclusiv cu programul lor unic în lume Madrigal for Babies, pentru femei însărcinate și bebeluși. Pasionații de modă, stil și design vor avea parte de un design show, realizat în colaborare cu Victoria & Albert Museum, Londra”- Ioana Ciocan, CEO Art Safari și comisar al României la Bienala de Artă de la Veneția.

„Pe mai multe voci. O expoziție de muzică celestă”, curator: Emil Pantelimon, cu ocazia aniversării a 60 de ani de Madrigal, scenografie: Vladimir Turturică