In cadrul evenimentelor proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

#Apecurateasumate vine in luna octombrie cu roade bogate din natura: fructele de toamna. Chiar daca nu este evident, atat oamenii, cat si fructele contin APA. Aceasta realitate ne invita la introspectie. Sa vedem prin ce ape ne scaldam fiecare. Nu in apele exteriare, ci in emotiile noastre.

Pe 27 octombrie elevii din București vor fi liberi, de Sfântul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștiului. Ne intalnim cu ei insa in natura, in parcurile din sectorul 2,Bucuresti, pentru a afla, prin joc si desen, mai multe informatii despre apa din noi si din fructele toamnei.

fructe

Stim deja ca exista o puternica legatura intre starea emotionala si cea fizica. Sanatatea emotionala o influenteaza pe cea fizica. In ce fel? Gandurile noastre ne determina emotiile, iar in functie de natura emotiilor vom trai stari care ne vor influenta sanatatea. Cu cat emotiile sunt mai pozitive, mai incarcate de recunostinta, de iubire, de generozitate, acceptare si iertare, cu atat starea noastra emotiionala va fi mai buna.

In mod asemanator si fructele de toamna sunt mai zemoase, mai gustoase si mai hranitoare, daca au fost scaldate suficient de caldura soarelui si de apa. Prin irigatii sau ploaie!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra emotiile (apele interioare) cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).