Japonia, un nou pas ambițios înainte pentru Alexandrion Group.

“Am introdus portofoliul nostru emblematic printr-o recepție de afaceri în Tokyo, la care au participat pasionați de vin & spirts, diplomați, oameni de afaceri, mass-media și influenceri.

Evenimentul a fost primul pas în planurile de extindere ale Grupului în Japonia”, se menționează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.

Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator al Alexandrion Group a declarat: „Alexandrion Group a crescut atât de mult în ultimii ani.

Vindem produsele noastre pe aproape fiecare continent și pentru că am vândut deja o parte din produsele noastre în Japonia și feedback-ul clienților a fost foarte pozitiv, a avut sens perfect pentru noi să facem următorul pas înainte și să explorăm oportunitatea de a deschide o companie de distribuție într- țara în care consumatorii apreciază băuturile spirtoase și vinurile bine făcute, premium ca ale noastre.

Pe termen lung vreau ca Alexandrion Group să fie prezent în fiecare țară de pe glob.”

Branduri premiate internațional precum Carpathian Single Malt Whisky, Brâncoveanu Vinars , Alexandrion , Kreskova Vodka, SABER ElyziaRHEIN EXTRA sau Hyperion Wines au fost prezentate și disponibile pentru degustare la barurile la comandă.

Carpathian Single Malt Master Distiller & Whisky Director Allan Anderson, Master Distiller & Oenolog Jean-François Joumier și Directorul Operațiuni & Rom Lorenzo Vergani au oferit oaspeților informații detaliate despre notele de degustare ale produselor, ingredientele, procesele de producție și premiile obținute în competițiile internaționale.

”Mulțumiri speciale lui H.E. Dl. Ovidiu Dranga, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Japonia și echipei Ambasadei României în Japonia pentru sprijinul acordat.

A fost, de asemenea, o onoare să-l avem invitat pe H.E. domnul Dimitris Caramitsos-Tziras, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Greciei în Japonia”.

Evenimentul a fost găzduit de Teodora Tompea și Nicolae S. Kass (director executiv pentru Afaceri Corporative Internaționale Alexandrion Group și Biroul familiei Nawaf Salameh).