Într-o eră în care eficiența energetică și sustenabilitatea sunt esențiale, Nectaria Solar vine în întâmpinarea

nevoilor dumneavoastră cu o soluție inovatoare: pompele de căldură de ultima generatie Kensol. Aceste sisteme reprezintă o revoluție în încălzirea și răcirea locuințelor și afacerilor, oferind un confort optim indiferent de anotimp, în timp ce contribuie la protecția mediului.

Eficiență Energetică și Economii Semnificative

Pompele de căldură comercializate de Nectaria Solar sunt importate direct de la producator si sunt proiectate pentru a maximiza eficiența energetică. Aceasta înseamnă facturi de electricitate mai mici și economii pe termen lung pentru dumneavoastră.

Respect pentru Mediu

Într-o lume conștientă de impactul asupra mediului, pompele de căldură distribuite de Nectaria Solar sunt o alegere responsabilă. Acestea utilizează resurse regenerabile, reducând astfel emisiile de CO2 și având un impact redus asupra mediului. Alegând această tehnologie, nu doar economisiți bani, dar contribuiți și la un viitor mai verde.

Flexibilitate și Confort Tot Anul

Indiferent de sezon, pompele de căldură asigură temperatura ideală în locuința sau spațiul de afaceri. Sistemul flexibil poate fi folosit atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, adaptându-se nevoilor dumneavoastră sezoniere și asigurând un confort constant.

Soluții Personalizate și Montaj Profesionist inclusiv punere in functiune

Nectaria Solar oferă consultanță specializată pentru a vă ajuta să alegeți soluția potrivită pentru spațiul dumneavoastră, compania asigură instalarea corectă și eficientă, garantând funcționarea optimă a sistemului.

Cu ce echipamente lucrăm?

În domeniul HVAC, eficiența și rentabilitatea sunt esențiale. Am studiat tendințele și evoluția tehnologică a pompelor de căldură pentru a satisface cerința principală a clienților: rentabilizarea investiției. Nu recomandăm echipamentele doar pentru a ține pasul cu trendurile, ci pentru performanța lor autentică.

Astfel, evidențiem pompa decăldură de la KENSOL pe care nu doar o montăm, ci și o distribuim catre firme similar sau catre clientii finali. Este ideală pentru locuintele care au încălzirea în pardoseală, deși producătorul o recomandă și pentru calorifere. Producatorul de fapt vinde o solutie alcatuita din mai multe echipamente dimensionate corespunzator, asa incat nu mai poti avea probleme referitoare la compatibilitatea acestora, nu mai pierzi timpul cu proiectarea, iar montajul il faci foarte usor pentru ca exista Hidrobox care le integreaza intr-un singur loc pe toate. Si noi o sa ti punem in fuctiune pompa de caldura ca sa beneficiezi de garantie din partea producatorului care monitorizeaza aceste echipamente de la distanta si intervine daca este cazul.

Pe piata exista multe pompe de caldura aparent ieftine, dar clientul dupa realizarea investitiei constata ca suma platita pentru toate echipamentele absolut necesare depaseste uneori cu mult pretul pe care il oferim noi impreuna cu producatorul. In plus trebuie sa crezi pe cuvant pe cei care dimensioneaza echipamentele si care uneori nu au pregatirea tehnica necesara.

Faptul ca avem o relatie directa cu producatorul va ajuta sa uitati de orice problema de garantie sau de timp pierdut cautand procedure de instalare sau adrese de service.

De ce?

· Eficiență înaltă: Clasa energetică A+++,pentru un consum redus.

· Instalare ușoară: Producătorul oferă un kit complet, ce include pufer, boiler pentru apa calda și Hydrobox.

· Compatibilitate: Funcționează excelent cu panourile fotovoltaice, având si protecție UPS.

· Performanță la temperaturi scăzute: Se remarcă prin eficiența la -7 grade Celsius, comparativ cu alte modele care au ca referinta temperature de +7 grade.

· Producatorul ofera un program de dimensionare complex asa incat o sa alegi o pompa de caldura care ti sepotriveste nevoilor tale.

Pompe de Căldură KENO – Eficiență la Superlativ

Pompele de căldură KENO, disponibile în variante de 6kw, 10KW, 14KW și 16KW, sunt un exemplu de tehnologie avansată și fiabilitate. Cu prețuri accesibile și o garanție de 5 ani, acestea reprezintă o investiție inteligentă pentru orice gospodărie sau afacere.

Hydrobox – Inovație în Sistemele de Încălzire

Hydrobox, un element central al sistemului de pompe de căldură, integrează componentele hidraulice și electrice într-o unitate compactă și eficientă.

În interiorul Hydrobox veți găsi asa cum se vede si in imaginea de mai sus:

· Pompa principală de circulație – asigură un debit corect pentru instalație.

· unitate electrică de încălzire a apei în 3 trepte funcționează ca sursă principală de căldură deci la temperaturi negative nuramai fara caldura in casa.

· supapă cu 3 căi pentru funcționarea optimă asistemului.

· Pentru a spori securitatea instalației, este incorporat un separator magnetic și un sistem UPS anti-îngheț, format dintr-o baterie și o mică pompă de circulație, care oferă protecție anti-îngheț timp depână la 48 de ore.

În ceea ce privește partea electrică, Hydrobox integrează regulatorul Kensol, responsabil pentru controlul tuturor componentelor, o cutie de siguranțe care asigură protecția electrică a tuturor componentelor și a încălzitorului de debit de apă, precum și un modul Wi-Fi care stabilește conexiune la internet pentru controlul de la distanță al dispozitivelor.

Încalitate de producător, garanția oferită este de 5 ani pentru produs și pentru toate componentele din cadrul său. Dacă aceste componente ar fi achiziționate separat, garanția ar fi de 2 ani.

Procesul de Instalare – Simplu și Eficient

De la consultarea inițială până la instalarea finală, procesul este gândit de Nectaria Solar pentru a fi cât mai simplu și eficient. Echipa de specialiști calificați va efectua montarea, asigurându-se că sistemul de pompe de căldură funcționează la parametrii optimi.

Daca doresti sa instalezi cu alta firma pompa de caldura, noi vom asigura consultanta la montarea acesteia si vom realiza punerea in functiune daca e cazul.

Angajamentul Nectaria Solar pentru Calitate

Alegând Nectaria Solar, alegeți un partener de încredere în eficiența energetică. Compania se mândrește cu furnizarea de servicii de înaltă calitate și asigurarea satisfacției complete a clienților.

Transformați-vă Locuința sau Afacerea

Pompele de căldură distribuite sau montate de Nectaria Solar nu sunt doar o soluție eficientă din punct de vedere energetic, ci și un pas spre un stil de viață mai sustenabil. Contactați Nectaria Solar astăzi pentru a afla mai multe despre cum aceste sisteme pot îmbunătăți calitatea vieții dumneavoastră și pentru a vă alătura comunității celor care aleg un viitor mai verde. Transformați-vă locuința sau afacerea într-un spațiu de confort cu pompe de căldură eficiente și ecologice. Sunați acum pentru o consultare și faceți primul pas spre un viitor sustenabil.