Fostul nr 1 ATP, Yevgheni Kafelnikov, a declarat că a venit pentru prima dată în România, cu ocazia turneului Dr. Oetker Junior Trophy.

Yevgeny Kafelnikov deține titluri la French Open (1996) și Australian Open (1999), o medalie olimpică la JO Sydney în anul 2000 și 4 titluri de Grand Slam. Începând cu anul 2019 este și membru Tennis Hall of Fame.

“Credeți sau nu dar sunt pentru prima oară în România. Nu am jucat aici în turnee, iar acum am venit cu echipa de juniori.

Este diferit, dar e un loc minunat în care să fii. Una este să joci tu și altceva este când vii cu juniorii și echipa pe care încerci să o susții. Sper că vor câștiga experiență, ca să devină jucători profesioniști.

Un sfat: să concureze și să lupte, pentru că sunt multe obstacole pe care trebuie să le depășească și nu totul merge așa ușor cum și-ar dori toată lumea!, a declarat pentru frt.ro

Evgenii KAFELNIKOV, nepotul marelui campion rus, a fost eliminat la simplu în faza sferturilor de finală și joacă pentru calificarea în semifinale la dublu în cadrul celei de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy,

Cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, are loc în cursul acestei săptămâni, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Informații despre turneul, la care participă 153 de jucători din 25 de țări, pot fi găsite pe juniortrophy.ro si pagina de Facebook Tennis Stars. Sponsorul principal al turneului este Dr. Oetker Romania.