Burritos Guerilla – o inovație la nivel de brand virtual lansat de Tazz în parteneriat cu Radio Guerilla, se extinde cu noi produse odată cu celebrarea primului an de existență. Preparatele autentice din bucătăria mexicană sunt extrem de apreciate de români, astfel peste 40.000 de comenzi au fost plasate în ultimul an, dintre care favoritul românilor rămâne clasicul Chilli con Carne.  

Burritos Guerilla propune consumatorilor preparate mexicane în combinații versatile pentru toate gusturile, de la burritos autentici în variante cu carne sau veggie și până la garnituri fresh care să întregească experiența. Încă de la început, brandul virtual cu specific mexican a fost pe placul românilor, astfel că în iulie, la doar o lună de la lansarea brandului virtual pe Tazz Republic, s-au înregistrat cele mai multe comenzi. Recordul la comenzile Burritos Guerilla e deținut de unul dintre clienții noștri care a comandat pentru masa de prânz burritos de 98 de ori în ultimul an. Pe parcursul anului, orașele cu cele mai multe comenzi ale preparatelor din gama Burritos Guerilla au fost București, Cluj și Timișoara.

Pentru clienții Tazz momentul perfect pentru a-și comanda un burrito rămâne, de cele mai multe ori, ora prânzului. De-a lungul acestui an, în meniul Burritos Guerilla a apărut un nou preparat care păstrează prospețimea ingredientelor aromate din burrito, dar într-o altă formă: Burrito Bowls. Cele patru sortimente noi de Burrito Bowls pe care clienții le pot încerca sunt Chilli con Carne, Crispy Chicken, Mexican Pulled Pork și Nachos.

,,Încercăm întotdeauna să rămânem aproape de publicul nostru și ne place să facem asta în moduri neașteptate, de aceea am ales să dezvoltăm împreună cu partenerul nostru, Tazz, un restaurant cu mâncare bună și fresh care să se potrivească perfect cu conținutul pe care îl oferim ascultătorilor Radio Guerilla. Ne bucurăm că în acest prim an de Burritos Guerilla preparatele au fost pe placul publicului nostru și sperăm să încerce și noile Burrito Bowls. Suntem încântați să ducem mai departe acest proiect inedit, alături de partenerii noștri.”, a completat Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla.

Preparatele Burritos Guerrilla sunt disponibile pentru comandă exclusiv pe aplicația și website-ul Tazz în 6 orașe: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești și Constanța. Prin Tazz Republic, Tazz aduce la ușa clienților săi din toată țara cele mai bune restaurante din România, la cele mai înalte standarde de calitate de preparare și livrare.