Naționala de fotbal a jurnaliștilor români va juca un meci demonstrativ cu naționala artiștilor, duminică, 2 mai, de la ora 13:00, la Pitești Arena.

“Trofeul Legendelor ne aduce în acest weekend, la Pitești Arena, fotbalul generației cu “cheia la gât”.

O să îi revedem în poartă pe Argeș Vintilă, Dani Coman sau Super-Boșneag.

Apărarea va fi betonată de Șomi, Marius Radu, Vasile Popa, Vali Năstase, Claudiu Cornaci sau Cristi și Daniel Bălașa.

La mijloc o să deseneze din nou Schumi, Ciobanu, Crivac și Prisăceanu, iar în atac vom retrăi emoțiile golurilor marcate de Bazela, Jilă, Dulcea Boom-Boom sau Cobra Barbu.

Aceștia se vor duela cu echipele de old-boys ale celor de la Rapid, CFR Cluj, Pandurii, FC Brașov, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni.

La adversari vor fi prezente nume ca Gabi Tamaș, Mugurel Buga, Romeo Surdu, Ovidiu Herea, Eric de Oliveira, Ovidiu Hoban sau Emil Dică”, se precizează pe pagina de Facebook argeșfc.ro.

Dacă mai adăugăm și că intrarea este liberă, iar duminică are loc un meci demostrativ între Naționala Artiștilor și Naționala Jurnaliștilor, cred că v-am dat deja destule motive ca în acest weekend să fiți la Pitești Arena.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români, care este sprijinită de Aqua Carpatica și Clubul Media Business,  a cucerit recent medalia de argint la turneul internațional Euro Cup din Chișinău.