HOTELUL VA FI REDESCHIS LA SFÂRȘITUL ANULUI 2025. ACȚIONARUL MAJORITAR AL ARO PALACE S.A. ESTE TRANSILVANIA INVESTMENTS, UNUL DINTRE CELE MAI MARI FONDURI DE INVESTIȚII DIN ROMÂNIA.

Accor, lider la nivel global în domeniul ospitalității, a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Brașov, România, în cadrul unui contract de franciză cu un partener local cu rol strategic în domeniul ospitalității, ARO Palace S.A.  Contractul vizează consolidarea și transformarea completă a fostului Hotel Capitol Brașov, care va fi redeschis la sfârșitul anului 2025 sub numele de Mercure Brașov Center. ARO Palace S.A. a beneficiat de consilierea winsedswiss România în procesul de selecție a operatorului.

Hotelul își va primi oaspeții în 181 de camere spațioase, inclusiv 28 de suite. De asemenea, va avea un restaurant à la carte și un lobby bar. Hotelul va deveni cu siguranță locul ideal pentru organizarea de evenimente de afaceri, ceremonii și petreceri private în cele șase săli de conferințe versatile, cu o suprafață totală de peste 500 mp.

Viitorul Mercure Brașov Center se bucură de o locație excelentă în inima orașului, chiar la poarta de acces în Centrul Vechi.

Brașovul se află în top 3 orașe din România care au contribuit semnificativ la creșterea economică a țării în 2022. Sectorul hotelier joacă un rol esențial în promovarea activităților turistice și a schimburilor culturale în Brașov, precum și în crearea de locuri de muncă și stimularea industriilor auxiliare și a comerțului.

“Aro Palace și-a propus ca, până la sfârșitul acestui an, să parcurgă toți pașii legați de obținerea autorizaților și selecția furnizorilor ce vor implementa investiția. Lucrările de renovare vor începe în primul trimestru al anului 2024 și vor presupune nu doar modernizarea completă a spațiului, ci și adăugarea de servicii ce vor permite o clasificare superioară. 

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 943 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 125.341de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.

Din momentul în care oaspeții sosesc – fie că se află în Rio, Paris, Bangkok sau în orice altă destinație la nivel global – aceștia sunt imediat integrați într-o atmosferă de inspirație locală. Totul, de la designul decorativ până la pasiunea pentru bucătăria și băuturile locale, este înrădăcinat în caracteristicile unice ale fiecărei destinații.